Weight control fitness

Muriƫl van Eeuwijk

Weight control fitness (WCF)

Een van de meest besproken onderwerpen van de laatste jaren is ons lichaamsgewicht. Wanneer er sprake is van een te hoog lichaamsgewicht, blijkt het lastig om daar vanaf te komen. Een gezond eetpatroon en voldoende beweging spelen een belangrijke rol bij het reduceren van overgewicht. Om u daarbij te helpen zijn wij gestart met Weight Control Fitness (WCF).

Doelgroep

WCF is voor volwassenen en voor kinderen vanaf 12 jaar.

Wat is Weight Control Fitness

WCF is een trainingsvorm waarbij op een verantwoorde wijze, onder begeleiding van een deskundig fysiotherapeut, wordt gewerkt  aan uw lichaamsgewicht. Naast stimulatie van de stofwisseling en vetverbranding, zijn het verhogen van de spiertonus en het verbeteren van algemene conditie, doelen die in het WCF programma gesteld worden. 

Uw fysiotherapeut werkt samen met een (uw) diëtist. Hiermee wordt de kans op een beter resultaat vergroot. 

Training op maat

Ieder bewegingsprogramma is persoonlijk. Aan de hand van de intake wordt er met u een individueel trainingsprogramma opgesteld. Tijdens de intake komen uw conditie, gewicht, eventuele lichamelijke klachten en uw verwachtingen aan bod. Gegevens zoals Body Mass Index, vetpercentage en bloedruk kunnen bij iedere training worden gecontroleerd. Bij de WCF krijgt u ook adviezen over een gezonde en actieve leefstijl.

De training duurt 50 minuten en vindt twee keer per week plaats.

Tarieven

Tarieven bewegingscentrum

Aanmelden kan telefonisch of via het contactformulier.