Performance Training

Wat is Performance Training?

Performance is vrij vertaald ‘’Prestatie’’. Met performance trainingen pas je bepaalde type trainingen toe die jou helpen optimaal te presteren. Dit betekent dat er geen standaard schema is voor deze trainingen. Wekelijks zal het schema worden geëvalueerd en aangepast naar jouw omstandigheden.

Doelgroep

Voor iedere sporter die naast zijn sport extra wil trainen om zijn performance/prestatie te verbeteren ongeacht zijn niveau.

Intake en duur programma

Voor je begint vindt er eerst een intake plaats. Dit is een kennismakingsgesprek om jouw doelen en mogelijkheden te bespreken. Het programma heeft een cyclus van 8 weken.

Begeleiding

De groep bestaat uit maximaal 4-6 sporters waardoor er meer persoonlijke begeleiding is. Er zijn geen andere mensen aanwezig in de sportzaal. Het schema is op maat gemaakt en verandert per week. Er is direct contact met de betreffende fysiotherapeut mogelijk.

Belangrijk

·        Het is een 8-weekse cyclus

·        Er is 1 inhaal mogelijkheid

·        Vaste dag en tijd: maandagavond van 20.00 uur – 21.00 uur

·        De training duurt 60 minuten

Locatie

De trainingen vinden plaats in onze trainingszaal aan de van Beethovenlaan 69b te Voorschoten. Onze zaal beschikt over diverse trainingsfaciliteiten, krachtstations en cardiovasculaire toestellen zoals hometrainers en loopbanden. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van losse gewichten en diverse oefenmaterialen.
De zaal is uitgerust met airco.

Aanmelden kan telefonisch of via het contactformulier!

Tarieven bewegingscentrum