Profiel

Shelley Kool

MSc Sportfysiotherapeut

Shelley is in 2009 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute aan de Hogeschool Leiden. Vanaf april 2019 is zij werkzaam bij Paulides + Partners. Hiervoor heeft zij in eerstelijns praktijken in Hoofddorp en Boskoop gewerkt.

Shelley haar interesse heeft altijd al bij de sport gelegen. Zij is in het verleden dan ook actief geweest binnen het voetbal en heeft ook enkele jaren de sportverzorging van een aantal talententeams van de regio Noord-West van het Koninklijk Nederlands Korfbal Verbond verzorgd.

In oktober 2014 heeft zij de opleiding Master Sportfysiotherapie aan de SOMT, te Amersfoort afgerond. In de jaren dat zij nu werkzaam is als sportfysiotherapeute heeft zij zich vooral gespecialiseerd in de spierblessures en de knie- en enkelklachten. Zij heeft tevens ervaring met het aanbrengen van verschillende Sport- & Kinesiotapes.

Binnen Paulides + Partners is zij onderdeel van het sportfysiotherapeutisch team (SFT) en als zodanig betrokken bij hockeyclub MHC Forescate.

Met alle opgedane ervaringen en kennis hoopt zij u dan ook nog beter te kunnen behandelen en begeleiden bij uw (sport)blessures en/of de preventie hiervan.

Shelley is werkzaam op dinsdag, woensdag en donderdag.

BIG-nummer: 19911426104