Profiel

Sven Adriaanse

Fysiotherapeut

Sven is afgestudeerd aan de Hogeschool Leiden in 2016. Sindsdien heeft hij veel ervaring opgedaan binnen de algemene fysiotherapie in Ypenburg en Voorhout. Zijn interessegebied binnen de sportwereld heeft ertoe geleid dat hij sinds 2022 werkzaam is als therapeut bij Paulides + Partners Fysiotherapie en Beweegcentrum.

Daarnaast is Sven gespecialiseerd in het gebruik van het Medical Taping Concept bij sporters en orthopedische klachten. Ook is hij binnen Paulides en Partners specialist op het gebied van Shockwavetherapie bij orthopedische klachten en is hij, samen met collega Erik van der Pot, echografist.

Sven streeft er altijd naar om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van een cliënt zijn of haar problemen. Hij is altijd op zoek naar nieuwe manieren om iemand weer beter te kunnen helpen. Dat heeft er ook toe bewogen dat hij de cursus Echografie en Shockwave heeft gedaan bij de NT-e om dit binnen Paulides en Partners te kunnen gebruiken. Via echografie kunnen we nog specifieker kijken waar de klachten vandaan komen en kunnen we dit combineren met bijvoorbeeld de shockwave therapie en/of oefentherapie om zo de beste behandeling te kunnen geven. 

Sven vindt het erg belangrijk om samen met de cliënt het beste behandelplan op maat te maken. 

Sven is werkzaam op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdagochtend.

BIG-nummer: 49921800204