Profiel

Martijn Anker

Maatschapslid / MSc Manuele therapie

Martijn Anker is in 1992 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Leidse Hogeschool.

Na zijn studie werkte Martijn 2 jaar in Duitsland (Siegburg) bij een algemene praktijk voor fysiotherapie en begon hij in 1994 aan zijn studie manuele therapie aan de SOMT te Amersfoort. In 1999 haalde hij zijn diploma en vrijwel meteen daarna begon hij met een opleiding sportfysiotherapie aan de IAS te Gennep.

Inmiddels had Martijn zijn werkterrein verlegd naar Den Haag. Elf jaar lang heeft hij gewerkt aan het Sweelinckplein bij Fysioplein. In deze periode heeft hij naast sportfysiotherapie, hij was onder andere sportfysiotherapeut bij de hockeyclub HDM, zich verder gespecialiseerd in het schoudergewricht.

In 2007 vond Martijn zijn nieuwe uitdaging bij Paulides + Partners. In 2008 trad hij toe tot de maatschap van de praktijk met als aandachtsgebied de ICT.

Verdere ontwikkeling op het gebied van fysiotherapie en manuele therapie volgde door diverse master cursussen op het gebied van schouderproblematiek en een master manuele therapie, waarvoor hij zijn diploma haalde in 2016. Zijn afstudeerproject had als onderwerp de 'Frozen Shoulder'.  

Op dit moment combineert Martijn zijn werk als manueel therapeut en sportfysiotherapeut in de praktijk. Hij is programma coördinator van het zorgplan 'Bewegingsapparaat' bij het samenwerkingsverband Voorzorg en lid van het Rijnland Schouder Netwerk. Ook participeert hij in het Traumanetwerk van het LUMC en het Alrijne ziekenhuis.

Martijn zijn motto is 'Bewegen doet leven' en hij wil er alles aan doen om dit op een professionele manier te ondersteunen.

Martijn is werkzaam op maandag tot en met donderdag.

BIG-nummer: 29038662704