Profiel

Anne-Marie Kupers-Bruinsma

Fysiotherapeut

In 1996 is Anne-Marie afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Leidse Hogeschool. Ze is aanvankelijk als waarnemer gestart, maar sinds 1997 in vaste dienst gekomen bij Paulides+Partners.

Al vanaf het begin heeft zij zich ingezet voor de ouderenzorg binnen de praktijk. Zij behandelt mensen zowel in de praktijk, als aan huis en in een zorginstelling. Met collega’s Anne, Muriel, Petra en Kevin vormt zij het Ouderenzorgteam binnen de praktijk. Door onderling overleg en samenwerking beschikken zij over veel kennis en ervaring zodat optimale zorg geboden kan worden.

Naar aanleiding van een pilotstudie in het L.U.M.C. in samenwerking met het VU in Amsterdam is ze in 2002 met collega’s een oefengroep voor parkinsonpatiënten gestart in Sporthal de Vliethorst. Nog altijd met veel enthousiasme staat zij, nu samen met collega Anne, op maandagochtend voor de groep. Sinds 2007 is ze na een scholing lid geworden van het het landelijke Parkinsonnetwerk voor de regio Leiden.

Tevens heeft zij zich gespecialiseerd in het behandelen van COPD patiënten. Naar aanleiding van haar afstudeerproject over longproblematiek heeft zij zich door diverse cursussen verder verdiept in de COPD. Begeleiding van deze patiëntengroep vind veelal plaats in de oefenzaal op de Van Beethovenlaan, omdat het bewegen bij COPD en centrale rol speelt.

Anne-Marie houdt van de variatie in haar werk en heeft plezier in het werken met mensen.  Ze is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

BIG-nummer: 19046229704