Profiel

Muriël van Eeuwijk

Fysiotherapeut

Muriël is in 1997 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Leidse Hogeschool. Sinds 1999 is zij werkzaam bij Paulides + Partners fysiotherapie.

Muriël heeft zich in eerste instantie gericht op functiestoornissen van de bekkenbodem en bekkeninstabiliteit rondom de bevalling en hydrotherapie bij neurologische en orthopedische aandoeningen.

Vanaf 2005 heeft zij zich gespecialiseerd in het revalideren bij hartproblematiek. Eerst heeft zij de opleiding sport en spelleider (HIB) gevolgd voor mensen met hartproblemen. Daarna heeft zij zich verder gespecialiseerd in hartproblemen door opleidingen te volgen voor beweegprogramma’s voor mensen met coronaire hartaandoeningen en hartfalen.

In 2008 heeft zij zich ook gespecialiseerd in het behandelen van mensen met reumatische aandoeningen. Sindsdien is zij ook lid van het Fyranet. Vanaf september 2019 is zij aangeloten bij Reumanet.NL

Zij heeft zich vanaf 2011 gespecialiseerd in het geven van gesuperviseerde looptraining bij mensen met claudicatio intermittens. Vanaf 2011 neemt zij ook deel aan het Chronisch Zorgnet op de specialisaties claudicatio intermittens en hartproblematiek. Daarnaast heeft zij ook sinds enkele jaren op woensdagmiddag een loopgroep voor mensen met claudicatio intermitens/hartproblematiek en diabetes in de gymzaal van school De Vos. 

Sinds 2020 is zij geregistreerd Leefstijlcoach en begeleid zij de GLI (Gecombineerde Leefstijl Interventie) in Voorschoten.

Muriël is ook gespecialiseerd in ouderenzorg en maakt deel uit van ons OuderenZorgTeam (OZT).

Samen met de patiënt het opstellen van het juiste behandelplan, verbeteren van dagelijks functioneren en leefstijl verandering naar een gezonde en actieve leefstijl worden door Muriël gezien als de mooie uitdagingen van het vak. 

Muriël haar werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag.

BIG-nummer: 19047491404