Peter Paulides neemt afscheid na 40 jaar

30 juni 2022

Na 40 jaar is de grondlegger van Paulides + Partners vandaag met pensioen gegaan!

Peter heeft de basis gelegd voor de praktijk fysiotherapie, die met zijn vele specialismen is uitgegroeid tot de grootste van Voorschoten.

In 1982 heeft Peter, na het overnemen van de praktijk van mw. Rovers, zich gevestigd aan de prof. V.d. Waalslaan. In 1983 vond de verhuizing plaats naar een eigen praktijk aan het Johan Vermeerplantsoen, waar hij met twee andere collega’s is gestart.

Met een nieuwe praktijkruimte aan de Prof Einsteinlaan groeide ook het team van Paulides + Partners uit naar 10 collega’s.

Met de komst van een dependance aan de Van Beethovenlaan begon het tijdperk van functioneel kunnen trainen in de grote oefenzaal aldaar.

Inmiddels werken er 17 enthousiaste en betrokken collega’s bij Paulides+ Partners.

 

In 1997 rondde Peter als eerste fysiotherapeut in Voorschoten de opleiding orofaciaal fysiotherapie af. Tot 2022 is hij binnen dit specialisme werkzaam geweest.

Van 2013 tot 2020 maakte hij deel uit van de regionale ketenzorg organisatie Rijncoepel.

Tevens heeft Peter de laatste jaren deel uitgemaakt van “de drie musketiers”, die de basis hebben gelegd voor het realiseren van een groot gezondheidscentrum in Voorschoten. De wens dat dit gezondheidscentrum komt blijft, maar Peter zal hier door zijn pensionering niet meer werkzaam zijn.

We bedanken Peter enorm voor al zijn ondernemingslust, inzet, enthousiasme en gezelligheid en wensen hem een mooie ontspannen toekomst toe!!

Team Paulides + Partners Fysiotherapie en Bewegingscentrum :

Bart- Jan, Adé, Arjen, Martijn, Anne-Marie, Muriel, Anne, Erik, Kevin, Petra, Sylvia, Sven, Bianca, Hanita, Machteld en Elske