1e kennisavond Neuronet Zuid-Holland Noord een succes!

5 november 2021

26 Fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en 4 revalidatieartsen namen op 2-11 deel aan de eerste kennisbijeenkomst van Neuronet ZHN. De bedoeling: kennis maken, delen en opdoen.

Na de Neuronet-informatiebijeenkomst in april van dit jaar  konden 1e lijns fysio’s, ergo’s en logo’s zich aanmelden. Inmiddels hebben bijna 30 nieuwe leden dat gedaan. Neuronet ZHN organiseert o.a. kennisbijeenkomsten voor aangesloten leden, waarvan de eerste op 2-11 plaats vond.  Vanuit de subregio’s Leiden, Alphen en Duin en Bollenstreek kwamen de diverse disciplines samen.

De aanwezige revalidatieartsen (verwijzers) kregen kaartjes van Neuronet uitgereikt om zo nog makkelijker 1e lijns specialisten te kunnen vinden die mensen met niet-aangeboren hersenletsel behandelen in de regio.

Tijdens de bijeenkomst werden aan de hand van stellingen de hersens van de aanwezigen gekraakt, nieuwe kennis opgedaan, aanwezige kennis opgefrist en ervaringen gedeeld.

De bijeenkomst was verder natuurlijk ook een goede gelegenheid om (nader) kennis te maken met collega’s uit de (sub) regio. In 2022 worden vier bijeenkomsten in de regio ZHN gepland ( 2 x intervisie en 2 x inhoudelijk). Vanuit de deelnemers werden tal van onderwerpen aangedragen!

Nieuwsgierig geworden? Op de website van Neuronet kan je meer informatie vinden of je direkt aanmelden. Voor vragen over Neuronet ZHN kan je mailen naar ZHN@neuronetwerk.nl