Profiel

Anne Kluivers

Maatschapslid / Fysiotherapeut

Anne is in 2006 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Leidse Hogeschool en sindsdien werkzaam bij Paulides + Partners.

Anne is gespecialiseerd in het behandelen van problemen na centraal neurologisch letsel, zoals o.a. een herseninfarct, de ziekte van parkinson, infectie, ongeval of tumor. Binnen de neurologie zit Anne in het Neuronet en in het Parkinsonnetwerk. Deze netwerken garanderen kennis en kwaliteit.

Naast begeleiding in onze oefenzaal of in een behandelkamer komt zij ook aan huis wanneer iemand niet in de gelegenheid is om naar de praktijk te komen.

Anne begeleidt elke maandag samen met haar collega Anne-Marie Kupers-Bruinsma een enthousiaste groep mensen met parkinson om te werken aan conditie, kracht en lenigheid. Op deze manier wordt geprobeerd de progressie van deze aandoening af te remmen.

“Ik heb door de jaren heen een enorme passie opgebouwd voor alles wat men weet over centraal neurologisch letsel. Ik help dan ook graag de mensen die hier helaas mee te kampen hebben gehad. En ik hoop dat ik met mijn kennis en vaardigheden iemand weer zo goed mogelijk op weg kan helpen naar een zo gelukkig mogelijk leven”.

Sinds 2010 begeleidt Anne ook mensen met Diabetes voor het beter reguleren van de suikers en het streven naar een actief bestaan.

In 2022 is zij tevens gestart met het behandelen van spasticiteit door middel van shockwave therapie.

Anne is werkzaam op maandag, dinsdagochtend, woensdag en donderdag. 

BIG-nummer: 69066631604